Organiseert u binnenkort een presentatie, bedrijfsborrel of vergadering? Maak uw zakelijke bijeenkomst compleet met een heerlijk(e) lunch of diner. Restaurant Oishi staat graag voor u klaar om uw bedrijfscatering te verzorgen. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden; in overleg is veel mogelijk! Uiteraard zijn onze gerechten dagvers en bereid met de beste ingrediënten. Bent u benieuwd naar meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan verder, wij vertellen graag wat meer.

Zakelijke catering op maat

Wilt u een bedrijfslunch bestellen of een compleet diner laten verzorgen? Met onze cateringservice voor bedrijven kunt u uw medewerkers laten genieten van heerlijke gerechten uit de Thaise en/of Japanse keuken. Het maakt niet uit hoeveel medewerkers uw bedrijf heeft; wij verzorgen graag op maat gemaakte catering die aansluit op de behoeften van uw bedrijf en uw werknemers.

Alle gerechten van de kaart zijn mogelijk

U kunt kiezen uit alle gerechten op onze menukaart, zoals onze heerlijke sushi’s, wokgerechten, curry’s of gerechten van de teppanyaki. Deze kunnen wij eventueel op maat bereiden, indien u bepaalde wensen heeft waar wij rekening mee moeten houden. Daarnaast zijn gerechten buiten de kaart om ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg komen wij tot een menu waar al uw medewerkers van genieten.

Neem contact op

Bij Restaurant Oishi in Veghel kunt u uitstekend terecht voor compleet verzorgde bedrijfscatering. Van het verzorgen van een lunch tot een uitgebreid diner; voor alle soorten bedrijven kunnen wij zorgen voor een menu dat aansluit op de behoeften. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan graag voor u klaar om uw wensen te bespreken, neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0413-851632. Daarnaast kunt u ons bereiken via het contactformulier op deze website. Wij staan u graag te woord.